Προσοχή

Το livemoviescinema.blogspot.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό που προβάλλεται. Το site δεν ανεβάζει τίποτα στο διαδίκτυο και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτούς που ανεβάζουν υλικό στο διαδίκτυο!
Συγκεντρώνει και σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet από άλλα sites!
Στόχος του παρόντος ιστολογίου είναι να προσφέρει στους αναγνώστες του στοιχεία συγκεντρωμένα για τις αγαπημένες τους ταινίες!
Πηγές των θεμάτων μας είναι διάφορα blog,sites και forums τα οποία επίσης διαχειρίζονται και τους συνδέσμους που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο μας!



ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

Προσοχη !
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ADBLOCKER ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ ΣΑΣ (browser).

Speak (2004) Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Ένα κορίτσι βιάζεται το καλοκαίρι σε ένα πάρτι από έναν μεγαλύτερο της, παρόλο που καλεί την αστυνομία διστάζει να καταγγείλει το γεγονός. Έτσι οι φίλοι της θεωρούν ότι τους πρόδωσε με σκοπό να καταστρέψει το πάρτι τους. Η ταινία αφηγείται την ζωή της μετά το γεγονός έχοντας να αντιμετώπιση την οικογένεια της, τους παλιούς της φίλους και τους καθηγητές της, οι όποιοι χωρίς να γνωρίζουν τι πραγματικά της συνέβη βρίσκουν αδικαιολόγητη τη συμπεριφορά της. Η ζωή της είναι καταστρεμμένη και καταδικασμένη μέχρι την στιγμή που θα βρει διέξοδο στην τέχνη. Υποστηρικτής της σε αυτήν την προσπάθεια θα είναι ο συνεργάτης της και συμμαθητής της Ντέιβιντ Πετράκης. Θα βρει το κουράγιο να πει σε όλους τι πραγματικά συνέβη εκείνο το βράδυ;

Υπότιτλοι: Ελληνικοί
Special feature: Greek subtitles
Γλώσσα: Αγγλικά

Παραγωγή: 2004
Είδος Ταινίας: Δράμα
Σκηνοθέτης: Jessica Sharzer
Ηθοποιοί: Kristen Stewart, Michael Angarano, Robert John Burke 

 Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου