Προσοχή

Το livemoviescinema.blogspot.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό που προβάλλεται. Το site δεν ανεβάζει τίποτα στο διαδίκτυο και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτούς που ανεβάζουν υλικό στο διαδίκτυο!
Συγκεντρώνει και σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet από άλλα sites!
Στόχος του παρόντος ιστολογίου είναι να προσφέρει στους αναγνώστες του στοιχεία συγκεντρωμένα για τις αγαπημένες τους ταινίες!
Πηγές των θεμάτων μας είναι διάφορα blog,sites και forums τα οποία επίσης διαχειρίζονται και τους συνδέσμους που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο μας!



ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

Προσοχη !
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ADBLOCKER ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ ΣΑΣ (browser).

I Am Wrath (2016) Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Ο άνεργος μηχανικός Στάνλεϊ Χιλ επιστρέφει σπίτι του μετά από συνέντευξη για εργασία στην Καλιφόρνια. Η Βίβαν, η σύζυγος του, τον παραλαμβάνει από το αεροδρόμιο και οι δυο τους πάνε να γιορτάσουν με ένα δείπνο. Η μοίρα όμως έχει άλλα σχέδια, όταν τρεις κακοποιοί τούς επιτίθονται στο πάρκινγκ. Ο ένας τους χτυπάει σκληρά τον Στάνλεϊ στο κεφάλι και ένας δεύτερος μαχαιρώνει τη Βίβιαν στο στήθος. Η γυναίκα θα πεθάνει επιτόπου στην αγκαλιά του άντρα της. Η αστυνομία βγάζει άκρη με το έγκλημα και καλεί τον Στάνλεϊ για αναγνώριση. Όταν κι αυτή πάει στραβά, ο γεμάτος ενοχές άντρας αναλαμβάνει ένοπλη δράση.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου