Προσοχή

Το livemoviescinema.blogspot.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό που προβάλλεται. Το site δεν ανεβάζει τίποτα στο διαδίκτυο και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτούς που ανεβάζουν υλικό στο διαδίκτυο!
Συγκεντρώνει και σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet από άλλα sites!
Στόχος του παρόντος ιστολογίου είναι να προσφέρει στους αναγνώστες του στοιχεία συγκεντρωμένα για τις αγαπημένες τους ταινίες!
Πηγές των θεμάτων μας είναι διάφορα blog,sites και forums τα οποία επίσης διαχειρίζονται και τους συνδέσμους που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο μας!



ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

Προσοχη !
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ADBLOCKER ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ ΣΑΣ (browser).

Pay the Ghost (2015) Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

94min
Βαθμολογία: 5,7/10/590
Είδος ταινίας: Τρόμου | Θρίλερ
Σκηνοθεσία: Uli Edel
Σενάριο: Tim Lebbon | Dan Kay
Ηθοποιοί:
Nicolas Cage | Sarah Wayne Callies |  Alex Mallari Jr | Veronica Ferres | Lyriq Bent
Υπόθεση:
Έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από την ημέρα του Χάλογουϊν, όταν ο γιος του Μάικ Κόουλ εξαφανίστηκε από δίπλα του κατά τη διάρκεια της παρέλασης.
Πλέον, τρομακτικές οπτασίες στοιχειώνουν τον Κόουλ, ο οποίος αρχίζει να αισθάνεται την παρουσία του γιου του με φοβιστικούς τρόπους.
Αποφασισμένος να αναλάβει δράση, ενώνει τις δυνάμεις του με την αποξενωμένη σύζυγο του, Κρίστεν, και μαζί ξεμπλέκουν έναν μίτο στοιχείων, στην αναζήτηση του γιου του.
Σύντομα, ανακαλύπτουν πως έναν βίαιο κι εκδικητικό φάντασμα χρησιμοποιεί κάθε χρόνο την ίδια σημαδιακή μέρα για να απαγάγει παιδιά και αν κάποιος δεν μπορέσει να τα πάρει πίσω σύντομα, χάνονται στον κόσμο των πνευμάτων για πάντα.

 Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου