Προσοχή

Το livemoviescinema.blogspot.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό που προβάλλεται. Το site δεν ανεβάζει τίποτα στο διαδίκτυο και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτούς που ανεβάζουν υλικό στο διαδίκτυο!
Συγκεντρώνει και σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet από άλλα sites!
Στόχος του παρόντος ιστολογίου είναι να προσφέρει στους αναγνώστες του στοιχεία συγκεντρωμένα για τις αγαπημένες τους ταινίες!
Πηγές των θεμάτων μας είναι διάφορα blog,sites και forums τα οποία επίσης διαχειρίζονται και τους συνδέσμους που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο μας!



ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

Προσοχη !
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ADBLOCKER ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ ΣΑΣ (browser).

Ted 2 (2015) Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Είδος Ταινίας: Κωμωδία
Ελληνική Πρεμιέρα: 16 Ιουλίου 2015
Σκηνοθέτης: Seth MacFarlane
Σενάριο: Seth MacFarlane, Alec Sulkin
Ηθοποιοί: Mark Wahlberg, Seth MacFarlane, Amanda Seyfried
Ο αθυρόστομος κουκλο-αρκούδος Τεντ παντρεύεται την πανέμορφη Τάμι-Λιν, η οποία τυχαίνει να είναι μια κανονική γυναίκα. Πρώτο μέλημα του Τεντ είναι να κάνει απογόνους και για αυτό χρειάζεται τη βοήθεια του κολλητού του, Τζον, ώστε να δώσει το απαραίτητο σπέρμα. Αλλά ενώ όλα μοιάζουν να καταφέρνονται, ο νόμος προσβάλει τον γάμο του, μια και τα δικαιολογητικά του Τεντ ήταν μάλλον «αρκουδίσια». Με τη βοήθεια μιας γοητευτικής δικηγόρου, της Σαμάνθα, ο Τεντ και ο Τζον μπαίνουν σε δικαστικό αγώνα για να λυθεί κι αυτή η «λεπτομέρεια».


 Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου