Προσοχή

Το livemoviescinema.blogspot.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό που προβάλλεται. Το site δεν ανεβάζει τίποτα στο διαδίκτυο και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτούς που ανεβάζουν υλικό στο διαδίκτυο!
Συγκεντρώνει και σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet από άλλα sites!
Στόχος του παρόντος ιστολογίου είναι να προσφέρει στους αναγνώστες του στοιχεία συγκεντρωμένα για τις αγαπημένες τους ταινίες!
Πηγές των θεμάτων μας είναι διάφορα blog,sites και forums τα οποία επίσης διαχειρίζονται και τους συνδέσμους που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο μας!



ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

Προσοχη !
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ADBLOCKER ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ ΣΑΣ (browser).

Lila & Eve (2015) Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

94' | Δράμα, Θρίλερ
Όταν ο νεαρός Στεφόν σκοτώνεται καθοδόν από σφαίρα, η μητέρα του, Λίλα, καταπέφτει σε μια κατάθλιψη που την παραλύει. Θα δει ως λύση να παρακολουθήσει μια ομάδα υποστήριξης που αφορά γυναίκες που έχασαν παιδιά από το έγκλημα, και εκεί θα γνωρίσει την Ιβ, της οποίας η μικρή κόρη σκοτώθηκε το ίδιο βράδι με τον Στεφόν. Οι δυο τους θα σχηματίσουν μια μεγάλη φιλία, που θα βοηθήσει και τη Λίλα να σταθεί στα πόδια της. Αλλά μέσα της φλέγεται η αποζήτηση δικαιοσύνης και οι αρχές μοιάζουν να καθυστερούν υπερβολικά ως προς κάτι τέτοιο. Η Ιβ είναι αυτή που θα ρίξει πρώτη την ιδέα: να πάνε μαζί οι δυο τους, να βρουν τους έμπορους ναρκωτικών που δολοφόνησαν τον Στεφόν και να τους οδηγήσουν οι ίδιες στη δικαιοσύνη.



 Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου