Προσοχή

Το livemoviescinema.blogspot.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό που προβάλλεται. Το site δεν ανεβάζει τίποτα στο διαδίκτυο και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτούς που ανεβάζουν υλικό στο διαδίκτυο!
Συγκεντρώνει και σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet από άλλα sites!
Στόχος του παρόντος ιστολογίου είναι να προσφέρει στους αναγνώστες του στοιχεία συγκεντρωμένα για τις αγαπημένες τους ταινίες!
Πηγές των θεμάτων μας είναι διάφορα blog,sites και forums τα οποία επίσης διαχειρίζονται και τους συνδέσμους που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο μας!



ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

Προσοχη !
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ADBLOCKER ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ ΣΑΣ (browser).

October Gale (2014) Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Κατηγορία: Δράμα, Ρομάντζο, Θρίλερ
Βαθμολογία: 6/10
Υπότιτλοι: Ελληνικοί, ενσωματωμένοι
Υπόθεση:
Θρηνώντας τον θάνατο του συζύγου της, η γιατρός από το Τορόντο Έλεν Μάθιουζ καταφεύγει σε ένα σπιτάκι σε απομονωμένο νησί, εκεί όπου είχε περάσει με τον άντρα της κάποιες από τις πιο αγαπημένες τους στιγμές. Οι μνήμες που την κατακλύζουν δεν βαστάνε για πολύ, αφού στο νησί ξεβράζεται ένας μυστηριώδης άντρας, ο Γουίλ, του οποίου τρέχει αίμα από πληγή προερχόμενη από σφαίρα. Η Έλεν φροντίζει τις πληγές του, αλλά αυτός αρνείται να δώσει εξηγήσεις. Όταν μια θύελλα τούς αποκλείει εκεί, ενώ την ίδια ώρα έρχεται ο κυνηγός του Γουίλ για να αποτελειώσει τη «δουλειά», η εμπιστοσύνη που πρέπει να παρέχει πλέον ο ένας στον άλλον γίνεται το κυριότερο εφόδιο επιβίωσης τους.

 Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου