Προσοχή

Το livemoviescinema.blogspot.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό που προβάλλεται. Το site δεν ανεβάζει τίποτα στο διαδίκτυο και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτούς που ανεβάζουν υλικό στο διαδίκτυο!
Συγκεντρώνει και σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet από άλλα sites!
Στόχος του παρόντος ιστολογίου είναι να προσφέρει στους αναγνώστες του στοιχεία συγκεντρωμένα για τις αγαπημένες τους ταινίες!
Πηγές των θεμάτων μας είναι διάφορα blog,sites και forums τα οποία επίσης διαχειρίζονται και τους συνδέσμους που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο μας!



ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

Προσοχη !
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ADBLOCKER ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ ΣΑΣ (browser).

Kochadaiiyaan (2014) Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Ένα νεαρό αγόρι που ονομάζεται Ράνα Ράνβιτζεϊ, φεύγει από το σπίτι του στο βασίλειο Kottaipattinam, και φτάνει στο διπλανό, εχθρικό βασίλειο Kalingapuri. Μένει εκεί, κρύβοντας την αληθινή του ταυτότητα και μεγαλώνει εκπαιδευόμενος ως στρατιώτης και με τις ικανότητές του στην μάχη, καταφέρνει να γίνει Αρχιστράτηγος. Μόλις κερδίζει την εμπιστοσύνη του Βασιλιά και του έθνους, ζητάει να κηρύξει πόλεμο στο αντίπαλο έθνος (του Kottaipattinam) και εκμεταλεύεται αυτή την ευκαιρία για να απελευθερώσει τους χιλιάδες σκλάβους στρατιώτες του Kottaipattinam. Ο βασιλιάς του Kottaipattinam, τον υποδέχεται με τιμές και τον εμπιστεύεται, αλλά ο Ράνα προσπαθεί να τον σκοτώσει δύο φορές και αποτυγχάνει και τις δύο. Η κόρη του βασιλιά, που είναι ερωτευμένη μαζί του, τον επισκέπτεται στην φυλακή και τον ρωτά τον λόγο για τις πράξεις του, και τότε αυτός της αποκαλύπτει την αλήθεια: Είναι γιος του Kochadaiiyaan, του προηγούμενου Αρχιστράτηγου του βασιλείου του Kottaipattinam, που ο Βασιλιάς ζήλευε και φθονούσε επειδή απολάμβανε την αγάπη του έθνους και μόλις βρήκε ευκαιρία, τον κατηγόρησε για προδοσία και τον εκτέλεσε με συνοπτικές διαδικασίες. Και τώρα ο γιος του ζητάει εκδίκηση και αποκατάσταση του ονόματος του πατέρα του.

 Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου