Προσοχή

Το livemoviescinema.blogspot.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό που προβάλλεται. Το site δεν ανεβάζει τίποτα στο διαδίκτυο και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτούς που ανεβάζουν υλικό στο διαδίκτυο!
Συγκεντρώνει και σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet από άλλα sites!
Στόχος του παρόντος ιστολογίου είναι να προσφέρει στους αναγνώστες του στοιχεία συγκεντρωμένα για τις αγαπημένες τους ταινίες!
Πηγές των θεμάτων μας είναι διάφορα blog,sites και forums τα οποία επίσης διαχειρίζονται και τους συνδέσμους που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο μας!



ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

Προσοχη !
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ADBLOCKER ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ ΣΑΣ (browser).

The November Man (2014) Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Είδος ταινίας: Action | Crime | Thriller
Σκηνοθεσία: Roger Donaldson
Σενάριο: Michael Finch, Karl Gajdusek
Ηθοποιοί: Pierce Brosnan, Luke Bracey, Olga Kurylenko
Με κωδικό όνομα «ο άνθρωπος του Νοέμβρη», ο φονικός και άριστα εκπαιδευμένος πρώην πράκτορας της ΣΙΑ Πίτερ Ντεβερό χαίρεται μια ήρεμη ζωή στην Ελβετία.
Όταν αναγκάζεται να επιστρέψει στη δράση για μια τελευταία αποστολή, πρέπει να προστατεύσει μια πολύτιμη μάρτυρα, την Άλις Φουρνιέρ.
Σύντομα ανακαλύπτει πως η αποστολή του τον έχει κάνει στόχο του πρώην προστατευόμενου του στην υπηρεσία Ντέιβιντ Μέισον.
Με την υποψήφια ότι υπάρχει προδότης στη ΣΙΑ, ο Ντεβερό δεν μπορεί να εμπιστευτεί κανέναν και δεν έχει σκοπό να ακολουθήσει κανέναν κανόνα.

 Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου