Προσοχή

Το livemoviescinema.blogspot.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό που προβάλλεται. Το site δεν ανεβάζει τίποτα στο διαδίκτυο και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτούς που ανεβάζουν υλικό στο διαδίκτυο!
Συγκεντρώνει και σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet από άλλα sites!
Στόχος του παρόντος ιστολογίου είναι να προσφέρει στους αναγνώστες του στοιχεία συγκεντρωμένα για τις αγαπημένες τους ταινίες!
Πηγές των θεμάτων μας είναι διάφορα blog,sites και forums τα οποία επίσης διαχειρίζονται και τους συνδέσμους που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο μας!



ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

Προσοχη !
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ADBLOCKER ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ ΣΑΣ (browser).

Guilty of Romance (2011) Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Είδος ταινίας: Δράμα | Τρόμου
Βαθμολογία: 6,8/10 from 1.957 users

Σκηνοθεσία: Shion Sono
Σενάριο: Shion Sono
Χώρα  Παραγωγής: Ιαπωνία
Ηθοποιοί:
Miki MizunoMakoto TogashiMegumi Kagurazaka, Kazuya Kojima, Satoshi Nikaido
Υπόθεση:
Οταν ένα βίαια δολοφονημένο γυναικείο σώμα ανακαλύπτεται στην κακόφημη συνοικία με τα ροζ ξενοδοχεία, η αστυνομία πασχίζει να ανακαλύψει τι ακριβώς έχει συμβεί. Θα μάθουμε, παρακολουθώντας την ιστορία της Ιζούμι: είναι παντρεμένη με έναν διάσημο συγγραφέα ρομαντικών ιστοριών, αλλά αυτός μοιάζει να διοχετεύει όλη του την ερωτική επιθυμία στη συγγραφή, αφήνοντας ανικανοποίητη τη νεαρή και αφελή σύζυγό του. Μια μέρα, εκείνη αποφασίζει να ακολουθήσει τις παρορμήσεις της, πρωταγωνιστώντας σε ταινίες πορνό και κάνοντας σεξ με αγνώστους.

 Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου