Προσοχή

Το livemoviescinema.blogspot.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό που προβάλλεται. Το site δεν ανεβάζει τίποτα στο διαδίκτυο και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτούς που ανεβάζουν υλικό στο διαδίκτυο!
Συγκεντρώνει και σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet από άλλα sites!
Στόχος του παρόντος ιστολογίου είναι να προσφέρει στους αναγνώστες του στοιχεία συγκεντρωμένα για τις αγαπημένες τους ταινίες!
Πηγές των θεμάτων μας είναι διάφορα blog,sites και forums τα οποία επίσης διαχειρίζονται και τους συνδέσμους που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο μας!



ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

Προσοχη !
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ADBLOCKER ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ ΣΑΣ (browser).

El método / The Method (2005) Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Είδος Ταινίας: Δράμα
Σκηνοθέτης: Marcelo Piñeyro
Ηθοποιοί: Eduardo Noriega, Najwa Nimri, Eduard Fernández
Το καπιταλιστικό σύστημα επιβάλει να είσαι πρώτος και αν δεν είσαι να πεθάνεις προσπαθώντας να γίνεις. Η εργασία είναι πάνω από όλα και ο εργαζόμενος πρέπει να πατήσει επί πτωμάτων για να φτάσει στην κορυφή.
Το «El método» είναι μία ταινία που περιγράφει αναλυτικά το σκληρό πρόσωπο των μεγάλων εταιρειών που θέλουν να προσλάβουν τους καλύτερους εφαρμόζοντας σκληρά τεστ. Οι υποψήφιοι εργαζόμενοι συγκεντρώνονται στην αίθουσα συσκέψεων έχοντας μπροστά τους μία οθόνη. Ανάμεσά τους βρίσκεται ο υπεύθυνος επιλογής προσωπικού, μόνο που κανείς δεν γνωρίζει ποιος είναι. Σε αυτή την αίθουσα θα παιχτεί ένα σκληρό παιχνίδι με τον νικητή να κατακτά τη θέση εργασίας.
Τα τεστ που παρουσιάζονται στην ταινία είναι πραγματικά και έχουν εφαρμοστεί στο παρελθόν

Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου