Προσοχή

Το livemoviescinema.blogspot.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό που προβάλλεται. Το site δεν ανεβάζει τίποτα στο διαδίκτυο και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτούς που ανεβάζουν υλικό στο διαδίκτυο!
Συγκεντρώνει και σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet από άλλα sites!
Στόχος του παρόντος ιστολογίου είναι να προσφέρει στους αναγνώστες του στοιχεία συγκεντρωμένα για τις αγαπημένες τους ταινίες!
Πηγές των θεμάτων μας είναι διάφορα blog,sites και forums τα οποία επίσης διαχειρίζονται και τους συνδέσμους που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο μας!



ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

Προσοχη !
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ADBLOCKER ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ ΣΑΣ (browser).

The Story of Ricky Lik Wong (1991) Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

The Story of Ricky_ Lik Wong (1991) DVDRip
 Ειδος Ταινίας: Δράσης/φαντασίας
Director:Ngai Choi Lam
Writers:Tetsuya Saruwatari (manga "Riki-oh"), Ngai Choi Lam (screenplay)
Stars:Siu-Wong Fan, Mei Sheng Fan, Ka-Kui Ho
Runtime: 91 min
Country:Hong Kong | Japan
Language:Cantonese | Mandarin | English
Release date:5 October 1991 (Japan)
imdb rating:6,9 /10
Η ζωή στη φυλακή είναι ζόρικη. Μοχθηροί bodybuilders και ανελέητες συμμορίες κακοποιούν τους πιο αδύναμους, κάνοντας την ήδη δύσκολη ζωή τους ακόμα πιο κολασμένη. Έτσι, όταν ο Ricky πάει για πρώτη φορά στις κοινές τουαλέτες για να πλύνει τα δόντια του, γίνεται μάρτυρας ενός απαράδεκτου σκηνικού. Ο Wild Cat (Cheng Chuen Yam), σαδιστικό κάθαρμα, τα έχει βάλει με έναν άμοιρο κύριο, που μοιάζει με αθώο λογιστή: Όπως θα μάθουμε στην πορεία, ο άτυχος κύριος (ονόματι Ma) βρίσκεται στη φυλακή γιατί χτύπησε με το αυτοκίνητό του κάποιον ενώ έτρεχε για να πάει τη γυναίκα του στο νοσοκομείο. Δεν είναι φτιαγμένος για τη φυλακή και φαίνεται. Ο Wild Cat του σπάει τον (ανύπαρκτο) τσαμπουκά και, μιας που έχει την ευκαιρία, σπάει και το ξύλινο τρενάκι που ο Ma έχει φτιάξει για να κάνει δώρο στα παιδιά του. Απελπισμένος, ο Μa μαζεύει όση δύναμη έχει και επιτίθεται στον Wild Cat, ο οποίος του καρφώνει μια πρόκα στη φάτσα. Ικανοποιημένος, αποχωρεί…και σκοντάφτει στο πόδι του Ricky, πέφτοντας head-on πάνω στην ίδια πρόκα...

Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου