Προσοχή

Το livemoviescinema.blogspot.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό που προβάλλεται. Το site δεν ανεβάζει τίποτα στο διαδίκτυο και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτούς που ανεβάζουν υλικό στο διαδίκτυο!
Συγκεντρώνει και σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet από άλλα sites!
Στόχος του παρόντος ιστολογίου είναι να προσφέρει στους αναγνώστες του στοιχεία συγκεντρωμένα για τις αγαπημένες τους ταινίες!
Πηγές των θεμάτων μας είναι διάφορα blog,sites και forums τα οποία επίσης διαχειρίζονται και τους συνδέσμους που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο μας!



ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

Προσοχη !
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ADBLOCKER ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ ΣΑΣ (browser).

WARM BODIES / ΑΓΑΠΗΣΑ ΕΝΑ ΖΟΜΠΙ 2013 Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν


 Είδος ταινίας: Comedy | Horror
Σκηνοθεσία: Jonathan Levine
Σενάριο: Jonathan Levine, Isaac Marion
Ηθοποιοί: Teresa Palmer, Dave Franco, John Malkovich, Nicholas Hoult
Πρεμιέρα (US): 01/02/13
Πρεμιέρα (GR): 31/01/13
Χώρα παραγωγής: USA
Υπόθεση:
Βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Isaac Marion, και χρηματοδοτούμενο από τη Summit Entertainment την εταιρία που βρίσκεται πίσω από το Twilight Saga, το «Warm Bodies» αφηγείται την παράξενη ιστορία ενός ζόμπι που διαφέρει από όλα τ άλλα. Ο R (Nicholas Hoult) είναι ακόμα ζωντανός μέσα του, και όταν συναντά την Julie (Teresa Palmer) την ερωτεύεται κι αισθάνεται ότι πρέπει να την προστατέψει από τα άλλα ζόμπι. Το θέμα περιπλέκεται επειδή ο πατέρας της Julie (John Malkovich) είναι ο στρατηγός που έχει αναλάβει να εξολοθρεύσει την απειλή και η όλη ιστορία αποκτά νύξεις Ρωμαίου και Ιουλιέτας.

Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου