Προσοχή

Το livemoviescinema.blogspot.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό που προβάλλεται. Το site δεν ανεβάζει τίποτα στο διαδίκτυο και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτούς που ανεβάζουν υλικό στο διαδίκτυο!
Συγκεντρώνει και σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet από άλλα sites!
Στόχος του παρόντος ιστολογίου είναι να προσφέρει στους αναγνώστες του στοιχεία συγκεντρωμένα για τις αγαπημένες τους ταινίες!
Πηγές των θεμάτων μας είναι διάφορα blog,sites και forums τα οποία επίσης διαχειρίζονται και τους συνδέσμους που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο μας!



ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

Προσοχη !
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ADBLOCKER ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ ΣΑΣ (browser).

Hot Fuzz 2007 Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν


Είδος ταινίας: Action | Comedy
Βαθμολογία: 7.9/10 (180,630)
 Σκηνοθεσία: Edgar Wright
Σενάριο: Edgar Wright, Simon Pegg
Ηθοποιοί: Simon Pegg, Martin Freeman, Bill Nighy, Robert Popper
Πρεμιέρα (US): 13/03/07
Πρεμιέρα (GR): 11/10/07
Χώρα παραγωγής: ΑΓΓΛΙΑ, ΓΑΛΛΙΑ
Υπόθεση:
O Νικ Έιντζελ είναι ένας ικανότατος αστυνομικός του Λονδίνου, ο οποίος λύνει πάντα όλες τις υποθέσεις που του αναθέτουν, έχοντας μάλιστα ένα ρεκόρ συλλήψεων 400% υψηλότερο σε σχέση με αυτό των συναδέλφων του, με αποτέλεσμα οι τελευταίοι να φαίνονται ανεπαρκείς! Γι αυτό το λόγο, οι ανώτεροί του τον μεταθέτουν στο Σάντφορντ, μία ήσυχη, φαινομενικά δίχως εγκληματικότητα κωμόπολη, στην οποία ποτέ δε γίνεται απολύτως τίποτα. Εκεί, ο Έιντζελ προσπαθεί να προσαρμοστεί στα νέα του καθήκοντα, έχοντας ως συνεργάτη του έναν καλόκαρδο αστυνομικό, τον Ντάνι Μπάτερμαν. Όμως, μερικά περίεργα ατυχήματα που αρχίζουν να συμβαίνουν στην πόλη κινητοποιούν εκ νέου το Νικ, ο οποίος συνειδητοποιεί ότι τελικά ίσως το Σάντφορντ να μην είναι η ειδυλλιακή πόλη που φαίνεται… Έτσι, έχοντας στο πλευρό του το νέο του συνεργάτη, αναλαμβάνει δράση για να αποκαλύψει την αλήθεια και να αποδώσει δικαιοσύνη...

 Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου