Προσοχή

Το livemoviescinema.blogspot.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό που προβάλλεται. Το site δεν ανεβάζει τίποτα στο διαδίκτυο και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτούς που ανεβάζουν υλικό στο διαδίκτυο!
Συγκεντρώνει και σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet από άλλα sites!
Στόχος του παρόντος ιστολογίου είναι να προσφέρει στους αναγνώστες του στοιχεία συγκεντρωμένα για τις αγαπημένες τους ταινίες!
Πηγές των θεμάτων μας είναι διάφορα blog,sites και forums τα οποία επίσης διαχειρίζονται και τους συνδέσμους που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο μας!



ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

Προσοχη !
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ADBLOCKER ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ ΣΑΣ (browser).

the sorcerer s apprentice(2010) Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

O Μπαλτάζαρ Μπλέικ (Νίκολας Κέιτζ) είναι ένας μάγος αυθεντία στο είδος του! Ζει στο σύγχρονο Μανχάταν και προσπαθεί να προστατεύσει την πόλη από τον αρχηγό της Νέμεσις, τον Μάξιμ Χόρβατ (Άλφρεντ Μολίνα). Ο Μπαλτάζαρ όμως δεν μπορεί να τα καταφέρει μόνος γι αυτό και προσλαμβάνει έναν μαθητευόμενο τον Ντέιβ Στάτλερ (Τζέι Μπαρούσελ), έναν φαινομενικά καθημερινό νεαρό που επιδεικνύει κρυμμένες δυνατότητες και γίνεται ο προστατευόμενος του. Ο μάγος δίνει στον απρόθυμο συνεργό του ένα δυνατό πρώτο μάθημα για την τέχνη και την επιστήμη της μαγείας, και μαζί, αυτοί οι δύο μάλλον αταίριαστοι συνεργάτες ξεκινούν να σταματήσουν τις δυνάμεις του σκότους. Θα χρειαστεί όλο το κουράγιο που μπορεί να επιστρατεύσει ο Ντέιβ για να επιβιώσει από τη δοκιμασία της εκπαίδευσης, να μπορέσει να σώσει την πόλη και να κερδίσει και το κορίτσι!

Σκηνοθεσία: Jon Turteltaub
Σενάριο: Lawrence Konner, Mark Rosenthal, Matt Lopez, Matt Lopez, Doug Miro, Carlo Bernard
Ηθοποιοί: Nicolas Cage, Jay Baruchel, Alfred Molina, Teresa Palmer
Είδος ταινίας: Action | Adventure
Βαθμολογία: 6.1/10

Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν Εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου