Προσοχή

Το livemoviescinema.blogspot.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό που προβάλλεται. Το site δεν ανεβάζει τίποτα στο διαδίκτυο και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτούς που ανεβάζουν υλικό στο διαδίκτυο!
Συγκεντρώνει και σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet από άλλα sites!
Στόχος του παρόντος ιστολογίου είναι να προσφέρει στους αναγνώστες του στοιχεία συγκεντρωμένα για τις αγαπημένες τους ταινίες!
Πηγές των θεμάτων μας είναι διάφορα blog,sites και forums τα οποία επίσης διαχειρίζονται και τους συνδέσμους που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο μας!



ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

Προσοχη !
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ADBLOCKER ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ ΣΑΣ (browser).

The Da Vinci Code (2006) Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν


Ο Ρόμπερτ Λάνγκτον είναι ένας φημισμένος καθηγητής του Χάρβαρντ που ειδικεύεται στην ανάλυση θρησκευτικών συμβόλων. Ευρισκόμενος στο Παρίσι κατά τη διάρκεια επαγγελματικού ταξιδιού, θα δεχτεί ένα επείγον τηλεφώνημα. Θα πληροφορηθεί πως ο έφορος του Μουσείου του Λούβρου - με τον οποίο είχαν κανονίσει να συναντηθούν - βρίσκεται δολοφονημένος μέσα στο Μουσείο. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά βρίσκεται σε μια στάση που προσομοιάζει με τη στάση του Βιτρούβιου , ενός από τα πιο διάσημα έργα του Λεονάρντο Ντα Βίντσι. Στο χώρο του εγκλήματος θα βρεθεί και η Σοφί Νεβό, εγγονή του εφόρου και χαρισματική κρυπτογράφος της γαλλικής αστυνομίας. Οι δυο τους θα ανακαλύψουν κρυμμένα μηνύματα που τους άφησε πίσω ο έφορος - σε ένα άλλο διάσημο έργο του Ντα Βίντσι, το Χαμόγελο της Τζοκόντα, περισσότερο γνωστό ως Μόνα Λίζα. Το μυστήριο κορυφώνεται με ένα τρομακτικό εύρημα.


Υπότιτλοι: Ελληνικοί
Special feature: Greek subtitles
Γλώσσα: Αγγλικά

Παραγωγή: 2006
Είδος Ταινίας: Περιπέτεια, Μυστηρίου
Σκηνοθέτης: Ron Howard
Ηθοποιοί: Tom Hanks, Audrey Tautou, Jean Reno

Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν Εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου