Προσοχή

Το livemoviescinema.blogspot.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό που προβάλλεται. Το site δεν ανεβάζει τίποτα στο διαδίκτυο και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτούς που ανεβάζουν υλικό στο διαδίκτυο!
Συγκεντρώνει και σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet από άλλα sites!
Στόχος του παρόντος ιστολογίου είναι να προσφέρει στους αναγνώστες του στοιχεία συγκεντρωμένα για τις αγαπημένες τους ταινίες!
Πηγές των θεμάτων μας είναι διάφορα blog,sites και forums τα οποία επίσης διαχειρίζονται και τους συνδέσμους που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο μας!



ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

Προσοχη !
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ADBLOCKER ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ ΣΑΣ (browser).

ΜΙΚΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ Δείτε online


Ποιος σκότωσε το Ζαχαρία; Ο τρομερός αστυφύλακας Λεωνίδας θα το βρει, ακόμα κι αν ανακρίνει όλο το νησί! Ο Λεωνίδας έχει μόλις αποφοιτήσει από τη Σχολή Αστυνομικών και παίρνει την πρώτη του μετάθεση σε ένα πανέμορφο, πλην όμως απομονωμένο νησί του Αιγαίου. Οι επαγγελματικές του προκλήσεις αρχικά περιορίζονται στο να τοποθετεί πινακίδες ‘Απαγορεύεται ο γυμνισμός’ στις ερημικές παραλίες του νησιού, όμως όταν ανακαλύπτει το πτώμα του γέρου Ζαχαρία σε ένα γκρεμό, το καθήκον καλεί σε δράση. Ήταν ατύχημα ή όπως υπαγορεύει το ένστικτο του Λεωνίδα, τα πράγματα δεν έγιναν τόσο απλά; Στην προσπάθειά του να βρει τις απαντήσεις, ο Λεωνίδας θα ακολουθήσει μια ανορθόδοξη έρευνα, θα γνωριστεί με όλους τους κατοίκους, θα ερωτευτεί και μέσα από την πολύ ιδιαίτερη σχέση που θα αναπτύξει με το νησί, θα λύσει τελικά το μυστήριο γύρω από το θάνατο του Ζαχαρία. .
DVDRip
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ : Χρήστος Γεωργίου
ΣΕΝΑΡΙΟ : Χρήστος Γεωργίου,Σερτζάν Κόλγεβιτς
ΗΘΟΠΟΙΟΙ : Αρης Σερβετάλης ,Βίκυ Παπαδοπούλου,Ράνια Οικονομίδου Αντώνης Κατσαρης,Αρτο Απαρτιάν,,Ελένη Κοκκίδου Δήμητρα Στογιάννη,Ερρίκος Λίτσης,Μάρα Μπαρόλα
 ΕΙΔΟΣ : Κωμωδία
Γλώσσα : Ελληνικα

Δείτε online Εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου