Προσοχή

Το livemoviescinema.blogspot.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό που προβάλλεται. Το site δεν ανεβάζει τίποτα στο διαδίκτυο και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτούς που ανεβάζουν υλικό στο διαδίκτυο!
Συγκεντρώνει και σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet από άλλα sites!
Στόχος του παρόντος ιστολογίου είναι να προσφέρει στους αναγνώστες του στοιχεία συγκεντρωμένα για τις αγαπημένες τους ταινίες!
Πηγές των θεμάτων μας είναι διάφορα blog,sites και forums τα οποία επίσης διαχειρίζονται και τους συνδέσμους που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο μας!



ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

Προσοχη !
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ADBLOCKER ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ ΣΑΣ (browser).

John Carter 2012 GREEK SUBS Δείτε online


Ο Τζον Κάρτερ ένας πρώην λοχαγός του αμερικανικού στρατού, κουρασμένος από τον πόλεμο, μεταφέρεται με ανεξήγητο τρόπο στον πλανήτη Αρη (Μπαρσούμ για τους γηγενείς). Εναν μυστηριώδη πλανήτη, ο οποίος όχι μόνο αργοπεθαίνει, αλλά είναι και βυθισμένος σε εμφύλιο σπαραγμό, καθώς οι κάτοικοί του μάχονται για την επιβίωσή τους. Σύντομα καταλήγει αιχμάλωτος της πανύψηλης πράσινης φυλής, αλλά όταν καταφέρνει να αποδράσει, πέφτει πάνω στην Πριγκίπισσα Θόρις, η οποία ζητά τη βοήθειά του, για να σώσει το λαό της. Αν και απρόθυμος αρχικά, ο μπαρουτοκαπνισμένος Τζον σύντομα συνειδητοποιεί ότι η μοίρα του μακρινού αυτού πλανήτη βρίσκεται πλέον στα χέρια του... Σε έναν κόσμο στα πρόθυρα της κατάρρευσης, ο Κάρτερ ανακαλύπτει ξανά την ανθρωπιά του.

Είδος ταινίας - Δράση Περιπέτεια Επιστημονική Φαντασία
Διάρκεια - 132 min
Ελληνικός τίτλος - Ανάμεσα σε δυο κόσμους
Ηθοποιοί - Lynn Collins Taylor Kitsch Willem Dafoe
Imdb Ψήφοι - 7.1/10

Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν Εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου