Προσοχή

Το livemoviescinema.blogspot.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό που προβάλλεται. Το site δεν ανεβάζει τίποτα στο διαδίκτυο και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτούς που ανεβάζουν υλικό στο διαδίκτυο!
Συγκεντρώνει και σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet από άλλα sites!
Στόχος του παρόντος ιστολογίου είναι να προσφέρει στους αναγνώστες του στοιχεία συγκεντρωμένα για τις αγαπημένες τους ταινίες!
Πηγές των θεμάτων μας είναι διάφορα blog,sites και forums τα οποία επίσης διαχειρίζονται και τους συνδέσμους που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο μας!



ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

Προσοχη !
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ADBLOCKER ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ ΣΑΣ (browser).

Chernobyl Diaries 2012 GREEK SUBS Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν


Τα “Ημερολόγια του Τσερνομπίλ” είναι μια πρωτότυπη ιστορία από τον Oren Peli, που αρχικά τρομοκράτησε το κοινό με το πρωτοποριακό του θρίλερ, “Paranormal Activity”. Η ταινία ακολουθεί μια ομάδα έξι νεαρών τουριστών που, θέλοντας να προχωρήσουν στην πολύπαθη περιοχή, προσλαμβάνουν έναν “παράξενο” ξεναγό. Αγνοώντας τις προειδοποιήσεις, θα τους μεταφέρει στην πόλη του Πριπγιάτ, εκεί όπου έμεναν οι εργαζόμενοι του πυρηνικού αντιδραστήρα του Τσερνομπίλ. Μετά από μια σύντομη εξερεύνηση της έρημης πόλης που καταστράφηκε πριν από 25 χρόνια, η παρέα ανακαλύπτει ότι δεν είναι μόνοι τους.
Σκηνοθεσία: Bradley Parker
Σενάριο: Oren Peli, Oren Peli, Carey Van Dyke, Shane Van Dyke
Ηθοποιοί: Jesse McCartney, Ingrid Bolso Berdal, Jonathan Sadowski, Olivia Dudley
Είδος ταινίας: Horror

Δείτε online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν Εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου